Հայաստանի գրադարանները 2018 թվականին: Աշխատանքների վիճակագրական վերլուծություն - (:unkn) unknown (ՀՀ կրթության, գիտության, մշակույթի և սպորտի նախարարություն; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2019)
Հայաստանի Հանրապետությունում 2018 թ. գործող հանրային բնույթի գրադարանների վիճակագրական հաշվետվությունների վերլուծություն
Կազմ.՝ Լ. Մուրադյան, Լ. Առաքելյան. - Երևան: Հայաստանի ազգային գրադարան, 2019. - 107 էջ: աղս. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն