Անվճարունակության առանձնահատկությունները Հայաստանի Հանրապետությունում (պետական մասնակցությամբ առևտրային կազմակերպությունների օրինակով) - Սահակյան, Տիգրան Գեորգիի / Sahakyan Tigran (ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ, 2003)
Ուսումնասիրության հիմքում դրվել են Հայաստանի Հանրապետության այն իրավական և նորմատիվային ակտերը, որոնք ուղղակիորեն առնչվում են փոխադարձ չվճարումների պետական կարգավորման հիմնախնդիրների հետ / Диссертация посвящена одной из важнейших проблем переходной экономики Армении исследованию и анализировнию несостоятельности коммерческих организаций с государственным участием
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2003 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ պետական գույքի կառավարման նախարարության Կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա․ Խ․ Մարկոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Յ․ Մ․ Սուվարյան, Ա․ Ռ․ Թամազյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics