Կազմակերպության ներդրումային գործունեության կառավարում տնտեսական անկայուն իրավիճակներում / Management of enterprise investment performance in unstable economic conditions - Սինանյան, Մարատ Աշոտի / Sinanyan Marat (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2012)
Նորանկախ երկրներին բնորոշ առանձնահատկությունները դարձան այն շարժառիթը, որի համաձայն անհրաժեշտություն առաջացավ նորովի վերլուծության ենթարկել հանրապետության առևտրային կազմակերպություններում ֆինանսական վիճակիվատթարացման պատճառները, բացահայտել դրա կարգավորման և կայունացման արդյունավետ ուղիները / Работа посвящена изучению основных проблем управления инвестиционной деятельностью предприятия в нестабильных экономических ситуациях и разработке вариантов их решения / This dissertation is dedicated to examining the problems of managing enterprise investment performance in unstable economic conditions and offering courses of action to solve these problems
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է «Մխիթար Գոշ» հայ-ռուսական միջազգային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Վ. Դարբինյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Բ. Բոստանջյան, Կ. Հ. Առաքելյան ; Առաջատար կազմակերպություն ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics