Изменение вегетативных функций показателей обмена веществ организма при применении солодки голой (Glycyrrhiza glabra L.) в условиях воздействия вибрации / Օրգանիզմի վեգետատիվ ֆունկցիաների և նյութափոխանակության ցուցանիշների փոփոխությունները թրթռման ազդեցության և քաղցրարմատի (Glycyrrhiza glabra L.) կիրառման պայմաններում - Հովհաննիսյան, Կարինե Ռուբենի / Hovhannisyan Karine (ՀՀ ԳԱԱ Լ. Ա. Օրբելու անվան ֆիզիոլոգիայի ինստիտուտ, 2004)
Неблагоприятная техногенная и экологическая обстановка обусловливают актуальность анализа патогенных механизмов воздействия факторов внешней среды на организм / Թրթռման, մատուտակի արմատներով կերակրման, ինչպես նաև թրթռման ու մատուտակի արմատների համակցված ազդեցության պայմաններում ուսումնասիրվել են օրգանիզմի որոշ վեգետատիվ ֆունկցիաների և նյութափոխանակության ցուցանիշների փոփոխությունները
Գ.00.09 «Մարդու և կենդանիների ֆիզիոլոգիա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2004 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ԵՊՀ-ի կենսաբանության ֆակուլտետի Գիտական խորհրդի նիստում (1998 թ.) ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Մ. Մինասյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Ա. Հարությունյան, Ա. Խ. Աղաջանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Քանաքեռ-Զեյթուն բժշկական կենտրոնի հիգիենայի ինստիտուտի մասնագիտական հիվանդությունների բաժանմունք ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology