Կազմակերպությունների սնանկացման գործոնները և դրանց վերլուծությունը (ՀՀ սննդի արդյունաբերության օրինակով) - Թորոսյան, Սերգեյ Գուրգենի / Torosyan Sergey (Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2006)
Անկախացումից հետո Հայաստանի Հանրապետությունը զգալի առաջընթաց է ապրել շուկայական տնտեսաձևի արմատավորման և համաշխարհային տնտեսությանն ինտեգրման նախադրյալներ ստեղծելու ուղղությամբ / В процессе приватизации и экономических преобразований после становления РА независимым государством коренным образом изменились требования, стоящие перед предприятиями
Ը.00.05 «Հաշվապահական հաշվառում և վիճակագրություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Պ. Համբարձումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սալնազարյան, Խ. Զ. Մութաֆյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics