Современные аспекты пренатальной диагностики и тактики ведения беременных при врожденных пороках развития плода / Պտղի բնածին արատներով հղիների պերինատալ ախտորոշման և վարման ժամանակակից տեսակետները / Modern aspects of prenatal diagnosis and management of pregnant women with congenital fetal malformations - Գևորգովա, Լիլիթ Վադիմի / Gevorgova Lilit (ՀՀ ԱՆ Երևանի պետական բժշկական համալսարան, 2002)
Существуют проблемы, никогда не теряющие своей актуальности. Особого внимания заслуживает проблема врожденной и наследственной патологии плода / Բնածին և ժառանգական հիվանդությունները առաջատար տեղերից մեկն են գրավում պերինատալ և մանկական հիվանդացության ու մահացության կառուցվածքում / The recent years are maked with increased frequency of congenital defects and hereditary diseases of the fetus among causes of perinatal morbidity and mortality
ԺԴ.00.01 «Մանկաբարձություն և գինեկոլոգիա» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2002 ; Ատենախոսության թեման հաստատված է ՀՀ ԱՆ պերինատոլոգիայի մանկաբարձության և գինեկոլոգիայի կենտրոնի գիտական խորհրդի նիստում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Ա. Աբրահամյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Ա. Բեգլարյան, Տ. Ռ. Հարությունյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԱՆ մոր և մանկան առողջության պահպանման գիտահետազոտական կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences