Հաշվետվություն 2014 թվականին կատարած աշխատանքների - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2015)
Հայաստանի ազգային գրադարանի 2014 թ. կատարած աշխատանքների հիմնական ցուցանիշները
Կազմ.՝ Հայկանուշ Ղազարյան. -Երևան, 2015.-80 էջ: նկ, աղս. ; 20սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն