Քաղաքային կենտրոնական գրադարաններ: Նյութերի ժողովածու - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՀ Կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1977)
Քաղաքային կենտրոնական գրադարանների աշխատանքի կազմակերպման մասին
Խմբ.՝ Լ. Մութաֆյան. - Երևան, 1977. - 48 էջ աղս. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն