Հայաստանի գրադարանները 2020 թվականին: Աշխատանքների վիճակագրական վերլուծություն - (:unkn) unknown (ՀՀ կրթության, գիտության, մշակույթի և սպորտի նախարարություն; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2021)
Հայաստանի Հանրապետությունում 2020 թ. գործող հանրային բնույթի գրադարանների վիճակագրական հաշվետվությունների վերլուծություն
Կազմ.՝ Լ. Մուրադյան. - Երևան: Հայաստանի ազգային գրադարան, 2021.- 107 էջ: աղս. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն