Անգլերենի ունկնդրության կարողությունների զարգացման մեթոդական համակարգը ոչ լեզվական ֆակուլտետում / Methodological system of developing English language listening skills at non linguistic faculty - Գևորգյան, Տաթևիկ Գուրգենի / Gevorgyan Tatevik (ՀՀ ԿԳՆ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան, 2018)
ՀՀ բարձրագույն կրթության որակի ապահովման կարևոր պահանջներից է ոչ լեզվական ֆակուլտետում անգլերենի ուսուցման բովանդակության արդիականացումը / Аудированию как важное составляющее коммуникативной компетенции в должной мере в профессионально-ориентированном курсе английского языка не обучается / The listening comprehension competence as an important component of the communicative competence is not developed properly in a professionally-oriented English teaching course
ԺԳ.00.02 «Դասավանդման և դաստիարակության մեթոդիկա (անգլերեն լեզու)» մասնագիտությամբ մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Կ. Ա. Հայրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ի. Կ. Կարապետյան, Մ. Օ. Գյոդակյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Շիրակի Մ. Նալբանդյանի անվան պետական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 202 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy