ՍՄԿԿ 24-րդ համագումարի դիրեկտիվները և գրադարանների աշխատանքը: (Նյութեր սեմինար պարապմունքների համար):(Մեթոդական նյութեր) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտական գիտա-մեթոդական բաժին, 1971)
ՍՄԿԿ 24-րդ համագումարի դիրեկտիվների և գրադարանների աշխատանքի վերաբերյալ, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ալ. Շահազիզյան ; Խմբ.՝ Ա. Թիրաբյան.-Երևան, 1971.- 8 էջ:
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն