Գիրքը երիտասարդ շինարարներին - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտւթյան գիտա-մեթոդական բաժին, 1972)
Գրադարաններում շինարարների ընթերցանությունը կազմակերպելու մասին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ․՝ Ալբերտ Շահազիզյան ; Խմբ․՝ Ա․ Օհանյան ; Տեխ․ խմբ․ ՝Հ․ Մարչտիրոսյան․-Երևան,1972․- 96 էջ։ սխեմա
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն