Տնտեսական գործունեության լիցենզավորումը Հայաստանի Հանրապետության օրենսդրությամբ - Սիրունյան, Ալեքսանդր Սերգեյի / Sirunyan Aleqsandr (Երևանի պետական համալսարան, 1998)
Տնտեսական գործունեության լիցենզավորումը տնտեսության ոլորտում սուբյեկտների գործունեության կարգավորման առանցքային լծակներից մեկն է / В диссертации рассматривается ряд проблем, связанных с одним из ведущих административно-правовых институтов -институтом лицензирования экономической деятельность
ԺԲ.00.02 «Հանրային իրավունք (սահմանադրական իրավունք, վարչական իրավունք, ֆինանսական իրավունք)» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1998 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ փիլիսոփայության և իրավունքի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Խաչատրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ն. Այվազյան, Գ. Դանիելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ Ազգային ժողովի աշխատակազմի իրավաբանական ծառայություն ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law