Կոնցեսիոն պայմանագրի իրավական կարգավորումը / The legal regulation of the concession contract - Թևանյան, Սոնա Վաչիկի / Tevanyan Sona (Երևանի պետական համալսարան, 2012)
Ատենախոսության թեմայի արդիականությունը պայմանավորված է նաև նրանով, որ գնահատելով ստեղծված իրավիճակը՝ կարող ենք միանշանակ պնդել, որ կոնցեսիոն հարաբերությունների զարգացման և գործնական կիրառության աստիճանը հրատապ է դարձնում կոնցեսիայի պայմանագրի, որպես իրավական ինստիտուտի, տեսական ուսումնասիրության և իրավական կարգավորման անհրաժեշտությունը / Диссертация посвящена проблемам правового регулирования концессионного договора / The dissertation is dedicated to the issues of legal regulation of the concession contract
ԺԲ.00.03 «Մասնավոր իրավունք - քաղաքացիական, առևտրային, միջազգային մասնավոր, ընտանեկան, աշխատանքային, սոցիալական ապահովության իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Տ. Կ. Բարսեղյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Յ․ Մկրտումյան, Ս. Գ. Մեղրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law