Հիշարժան տարեթվեր 2018 - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2017)
Անդրադարձ 2018 թվականի հոբելյանական տարելիցներին
Կազմ.՝ Գոհար Սարգսյան ; Խմբ.՝ Մայա Գրիգորյան.-Երևան: «Գիրք» հրատ. , 2017. - 189 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն