Բանկային վարկի ազդեցությունը փոքր ու միջին ձեռներեցության զարգացման վրա (ՀՀ նյութերով) / Influence of bank credit on the development of small and medium enterprise (based on RA facts) - Ավագյան, Ռուսլան Հրաչիկի / Avagyan Ruslan (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2013)
ՀՀ տնտեսական վերափոխումների քսանամյա ընթացքի հիմնական ձեռքբերումը, շուկայական տնտեսության հիմքերի ստեղծումն է և հիմնական ինստիտուտների ձևավորումը / Данная диссертация посвящена банковскому кредитованию малого и среднего бизнеса в РА, а также исследованию связанных с этим отношений и проблем / The thesis is devoted to SME bank lending in the RA as well as research into subsequent issues
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Տ. Ղալումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Բայադյան, Կ. Հ. Առաքելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics