Նոր գրքեր օտար լեզուներով: Ինֆորմացիոն բյուլետեն =Новые книги на иностранных языках =New books in foreign languages: 1971, №1, 2 - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ. Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի գիտական մատենագիտության և տեղեկատու աշխատանքների բաժին, 1971)
Օտար լեզուներով նոր գրականության մատենագիտական ցանկ
Կազմ՝ Ա Է. Ցիցինյան, Լ.Գ. Հովհաննիսյան. - Երևան, 1971. - №1, 2 ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն