Գիրքը Հայաստանի Հանրապետությունում: Մատենագիտական ցանկ: Հատոր IX 2001-2010: Գիրք Ա. 2001-2005= Книга в Республике Армения. Библиографический указатель. Том IX 2001-2010. Книга I. 2001-2005 - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրապալատ, 2010)
«Գիրքը Հայաստանի Հանրապետությունում» ժողովածուի 9-րդ հատորի Ա. գիրքը ընդգրկում է 2001-2005 Հայաստանի Հանրապետությունում լույս տեսած գրքերի և գրքույկների մատենագիտական նկարագրությունները
Կազմ. Թ.Վ. Սինանյան, Ա.Ա. Ներսիսյան, Ռ.Ս.Սարաֆյան ; Թող. պատ.՝ Մ.Ս. Հակոբջանյան.-Երևան: Հայաստանի ազգային գրապալատի հրատ., 2010.- 780 էջ ; 21 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն