Անցողական բայերով խնդրազուրկ կառույցները անգլերենում (հայերենի զուգադրությամբ) / Constructions with objectless transitive verbs in English (with special reference to Armenian) - Վարդանյան, Մերի Վարդանի / Vardanyan Mary (Երևանի պետական համալսարան, 2014)
Մեր ուսումնասիրության անմիջական առարկան անցողական բայերով խնդրազուրկ կառույցներն են անգլերենում հայերենի զուգադրությամբ / Настоящая диссертация посвящена исследованию конструкций с опущенным дополнением в английском языке в сопоставлении с армянским языком / The present dissertation is devoted to the study of constructions with objectless transitive verbs in English in comparison with those in the Armenian language
Ժ.02.07 «Գերմանական լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ե. Մխիթարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․ Հովհաննիսյան, Կ. Վելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Վանաձորի Հ. Թումանյանի անվան պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics