Կոլեկտիվ ներդրումային ինստիտուտների ներդրման և զարգացման խնդիրները Հայաստանում - Վարդևանյան, Տաթևիկ Կարապետի / Vardevanyan Tatevik (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2010)
Կոլեկտիվ ներդրումային ինստիտուտների առավելությունները ուղղակի ներդրումային համակարգերի նկատմամբ, և դրանց դրական ազդեցությունը տնտեսության տարբեր հատվածների և ցուցանիշների վրա անվիճելի է / Диссертационная работа посвящена проблемам развития рынка капитала Армении посредством внедрения институтов коллективного инвестирования, таких как инвестиционные фонды и пенсионные фонды
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ - Ռուսական (Սլավոնական) համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ս. Սարիբեկյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Է. Ս. Ղազարյան, Գ. Ս. Հայրապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 19 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics