Նոր գրքեր: Տեխնիկա: Ինֆորմացիոն ցանկ =Новые книги: Техника - (:unkn) unknown (Ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի տեղեկատու-ինֆորմացիայի բաժին, 1986)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրքերի ցանկ
Сост.: Н.Т. Аветян.-Ереван, 1986.- №5-6.-Май-Июнь.-24 с. ; 20 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն