Интегративная модель анализа аргументативного политического дискурса / Փաստարկման քաղաքական խոսույթի քննության ինտեգրատիվ մոդելը / The integrative model of analysing argumentative political discourse - Մինասյան, Նարինե Ստանիսլավի / Minasyan Narine (Երևանի պետական համալսարան, 2018)
В современном мире особо важное значение приобретает аргументативный политический дискурс, адресованный массам / Քաղաքական հաղորդակցության տեսությունը և դրա կիրառությունը հայտնվել են սևեռուն ուշադրության կենտրոնում լրատվամիջոցների աճող դերի, քաղաքական գործունեության թատերականացման ու քաղաքական մանիպուլյատիվ տեխնոլոգիաների սրընթաց զարգացման հետևանքով, որն ուղղված է հասարակական կարծիքի ձևավորմանը / The intensive development of political manipulative technologies to control public opinion, the increased role of the media and theatricalization of political activity stimulate renewed focus on the theory and practice of political communication
Ժ.02.07 «Ռոմանագերմանական լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ք. Գասպարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Ռ. Գասպարյան, Մ. Ա. Բաղդասարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics