Հիփոթեքային շուկայի զարգացման ու կայացման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում / Problems of development of the mortgage market in the RA" - Սայադյան, Արթուր Մուշեղի / Sayadyan Artur (Երևանի պետական համալսարան, 2013)
ժամանակակից տնտեսվարման պայմաններում անշարժ գույքի շուկային բնորոշ են ապրանքային շուկաների հիմնական սկզբունքներն ու մեխանիզմները / Считается, что рождаемость в стране, ее демографическое состояние, душевное равновесие человека, стабильность семьи и многие другие факторы, которые свою очередь обусловливают качество жизни населения и безопасность страны в целом, во многом зависят от жилищных условий населения / It is believed that the birth rate in the country, its demographic situation, peace of mind ofman, the stability of the family and many other factors, which, in turn, determine the quality of life and security of the country as a whole, is largely dependent on the living conditions of the population
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Բոստանջյան ; Պաշտոնական ընդիմախոսներ՝ Ա. Խ. Մարկոսյան, Բ. Ա. Ասատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics