Разработка, исследование и реализация математических моделей оптимального проектирования развития региональных систем транспорта газа - Հունանյան, Լևոն Հայրապետի / Hunanyan Levon (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան, 1993)
Высокая эффективность использования природного газа обусловливает повышенные темпы развития газовой промышленности, являющейся одной из наиболее динамичных и бурно развивающихся отраслей народного хозяйства, одновременно требующих огромных капиталовложений, материальных и людских ресурсов
Ե.13.12 «Ավտոմատացման համակարգեր» և Ե.15.13 «Թեթև արդյունաբերության նյութագիտություն, ապրանքագիտություն և տեխնոլոգիա» մասնագիտություններով տեխնիկական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1993 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Վ. Մարկոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Հ. Հարությունյան, Ա. Ռ. Համբարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի Հանրապետության էներգետիկայի և բնական պաշարների նախարարության, «Արմգազպրոմ» ՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 41 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems