Կորպորատիվ արժեթղթերի շուկայի զարգացման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում - Ստեփանյան, Սարգիս Վարդանի / Stepanyan Sargis (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2010)
Ներդրումների ներգրավումը զարգացման և կատարելագործման ձգտող յուրաքանչյուր ձեռնարկության համար հանդիսանում է կարևոր նախապայմաններից մեկը / Диссертационная работа посвящена изучению проблем, связанных с рынком корпоративных ценных бумаг Армении
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Լ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սալնազարյան, Վ. Վ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics