Հայրենիք - Մանուկյան, Արթուր / Manukyan Arthur (My University, 2004)
Պաստառը անրադառնում է արտագաղթի խնդրին, և սև ու սպիտակ արցունքներով ընդգծում ամբողջ խնդրի սպառնալիքը չգիտակցելուն։
Արտագաղթ
[Նկարիչ՝ Արթուր Մանուկյան]. - Առանց տեղի ։ Առանց հրատարակչության, [2004]. - 1 թերթ։ գուն. նկ. ; 80x56 սմ
Keywords: Հայկական գրաֆիկա / Armenian graphics; Սոցիալական պաստառ / Social placards