Հայաստանի գրադարանները 2011 թվականին: Աշխատանքների վիճակագրական վերլուծություն - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2012)
ՀՀ հանրային բնույթի գրադարանների 2011 թվականի հաշվետվությունների վերլուծություն
Կազմ.՝ Ազնիվ Բաղդասարյան.-Երևան: «Գիրք» հրատ. , 2012.-94 էջ: աղս.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն