ՀՀ ֆինանսական շուկաների անվտանգության ապահովումը նեյրոնային ցանցերի կիրառմամբ / Provision of safety of the financial markets of RA with the use of neural networks - Ղազարյան, Արմեն Յուրիկի / Ghazaryan Armen (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2013)
Ատենախոսության նպատակը՝ տնտեսության ֆինանսական անվտանգության տեսական և գործնական ուղղությունների կատարելագործումն է / Целью диссертации является усовершенствование теоретических и практических путей финансовой безопасности / The aim of the dissertation is to improve the theoretical and practical ways to financial security
Ը.00.08 «Տնտեսագիտամաթեմատիկական մեթոդներ և մոդելավորում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Ա. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Հ. Թորոյան, Ռ. Ժ. Մնացականյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics