Механизмы действия богатого пролином полипептида-1 и Gx-NH2 на уровень и активность анти- и прооксидантных Металлопротеинов / Պրոլինով հարուստ պոլիպեպտիդ-1-ի և Gx-NH2-ի ազդեցության մեխանիզմները հակա- և պրոօքսիդանտային մետաղապրոտեինների վրա - Աղամյան, Գուրգեն Ռաֆայելի / Aghamyan Gurgen (ՀՀ ԳԱԱ Խ. Բունիաթյանի անվան կենսաքիմիայի ինստիտուտ, 2007)
В настоящее время важное место придается проблеме определения молекулярно-биохимических механизмов оксидативного стресса на уровне клеток, тканей целого организма / Աշխատանքում հետազոտվել է թթվածնի ակտիվ ձևերի նյութափոխանակության վրա ՊՀՊ-1-ի և Gx-NH2-ի հնարավոր ազդեցությունը
Գ.00.04 «Կենսաքիմիա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսութուն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել կենսաքիմիայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ա. Գալոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ա. Դավթյան, Է. Ս. Սեկոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Մ. Հերացու անվան Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology