ՀՀ ֆինանսական համակարգի կայունության վրա դրամավարկային քաղաքականության ազդեցության գնահատումը / Assessment of the impact of monetary policy on the financial system stability of RA - Ավետիսյան, Մարինե Արթուրի / Avetisyan Marine (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2025)
Հետազոտության նպատակն է ՀՀ ֆինանսական համակարգի կայունության վրա դրամավարկային քաղաքականության ազդեցության վերլուծությունն ու գնահատման մոտեցումների մշակումը / Объект и предмет исследования - проанализировать влияние денежно-кредитной политики на стабильность финансовой системы РА и разработать подходы к оценке / Object and subject of research is to analyze the impact of monetary policy on the financial system stability of the Republic of Armenia and to develop approaches to assessment
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2025 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար' Ա. Վ. Մաթևոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ' Վ. Բ. Բոստանջյան, Ա. Մ. Քթոյւսն ; Առաջատար կազմակերպություն' Հայ-ռուսական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics