Նոր գրքեր: Տեխնիկա: Ինֆորմացիոն ցանկ =Новые книги: Техника - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական գրականության բաժին, 1983)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Сост.: В.Л. Геворкян, Н.Т. Аветян. - Ереван, 1983. - №12.-Декабрь.-16 с. ; 20 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն