Նոր գրքեր պատանիներին : Ինֆորմացիոն ցանկ - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1981)
Պատանիների համար նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ռ. Վ. Հովակիմյան.-Երևան, 1981. -թ.9.-Սեպտեմբեր.-9 էջ., 20 սմ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն