Քրեաիրավական նորմերի մրցակցությունը - Գրիգորյան, Գագիկ Թհարի / Grigoryan Gagik (Երևանի պետական համալսարան, 2008)
ՀՀ սահմանադրությամբ, որպես պետության հիմնական արժեք հռչակված մարդու իրավունքները ճյուղային օրենսդրության կողմից իրական պաշտպանության կարիք ունեն: Այս առումով իրավական պետությունում էական եր են կատարում քրեաիրավական ինստիտուտները / Особое внимание уделено видам конкуренции уголовно-правовых норм и способам их решения с точки зрения теории и практики
ԺԲ.00.05 «Քրեական իրավունք և կրիմինալոգիա, քրեակատարողական իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Գաբուզյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Յ. Լեսնիկով, Հ. Դ. Փանոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Ռուս-հայկական (Սլավոնական) պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law