Ապահովագրական համակարգը և նրա պետական կարգավորման հիմնախնդիրները ՀՀ անցումային տնտեսությունում (տեսություն և պրակտիկա) - Սահակյան, Արտակ Գևորգի / Sahakyan Artak (Երևանի պետական համալսարան, 2006)
Շուկայական տնտեսության պայմաններում զարգացման կարևորագույն գործոններից մեկը ապահովագրական արդյունավետ համակարգի առկայությունն / Для становления страховой системы чрезвычайно высока роль механизмов государственного регулирования
Ը.00.01 «Տեսական տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Ա. Ղարիբյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ա. Դավոյան, Ա. Ս. Դաղունց ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ֆինանսների և էկոնոմիկայի նախարարության տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics