Արտաքին օժանդակության արդյունավետության բարձրացման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում - Բալասանյան, Նարա Սուրենի / Balasanyan Nara (ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ, 2004)
Արտաքին օժանդակության արդյունավետության բարձրացման հիմնախնդիրները տարիներ շարունակ գտնվելով դոնոր և ստացող երկրների ուշադրության կենտրոնում, արդիական են դարձել հատկապես վերջին տարիներին՝ դրանց ծավալների կտրուկ ավելացմանը զուգընթաց / Диссертация посвящена исследованию проблем и выявлению основных путей дальнейшего улучшения эффективности иностранной помощи в РА
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և առավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2004 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Է ՀՀ ֆինանսների և էկոնոմիկայի նախարարության տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Դ. Ա. Վաղարշակի ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Բ. Ղուշչյան, Ն. Ս. Սահակյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան Տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics