Սեղանի թենիսը՝ որպես տեսողության խանգարումով երեխաների ֆիզիկական դաստիարակության կարևոր միջոց / Table tennis as a important tool of physical education for visually impaired children - Անտոնյան, Գայանե Համլետի / Antonyan Gayane (ՀՀ ԿԳՆ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան, 2014)
Տեսողության խանգարումով երեխաների ֆիզիկական դաստիարակությունը համարվում է ուսուցման, դաստիարակության և աշխատանքային գործունեության պատրաստականության անբաժանելի բաղադրիչը / Известно, что в силу особенностей психического и физического развития детей с нарушением зрения их физическое воспитание имеет свою специфику / It is known that by the virtue of the peculiarities of mental and physical development of children with visual impairments their physical education has certain specification
ԺԳ.00.02 «Դասավանդման և դաստիարակության մեթոդիկա» մասնագիտությամբ (ֆիզիկական կուլտուրա) մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Ն. Ազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ֆ. Գ. Ղազարյան, Հ. Ռ. Մկրտչյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հ. Թումանյանի անվան Վանաձորի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy