Համայնքային ծառայության համակարգում պաշտոններ զբաղեցնելու հիմնահարցերը Հայաստանի Հանրապետությունում / Issues on occupying vacant positions in the system of RA municipal service - Մանուկյան, Սահակ Սամսոնի / Manukyan Sahak (Երևանի պետական համալսարան, 2012)
Հանրապետությունում հանրային ծառայության ինստիտուտի ծագումը կապված է 1990-ական թվականների խորը սոցիալ-տնտեսական ու քաղաքական գործընթացների հետ / Диссертация пo теме «Проблемы занятия вакантных должностей в системе муниципальной службы в Республике Армения» посвящена комплексному исследованию института занятия вакантных должностей в муниципальной службе / The thesis on the "Issues on occupying vacant positions in the system of RA municipal service is dedicated to the comprehensive studies of occupying vacant positions in the municipal service
ԺԲ.00.02 «Հանրային իրավունք-սահմանադրական, վարչական, ֆինանսական, մունիցիպալ, բնապահպանական, եվրոպական իրավունք, պետական կառավարում» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ն. Ա. Այվազյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Երիցյան, Գ. Ս. Դավթյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ սահմանադրական իրավունքի կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law