Համատեղ ձեռնարկությունների ինովացիոն գործընթացները Հայաստանի Հանրապետությունում - Մելիք-Քարամյան, Աշոտ Արմենակի / Meliq-Qaramyan Ashot (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2007)
Արդի գլոբալացման ագրեսիվ մարտահրավերների պայմաններում, երբ գլխավորապես՝ կարևորվում են նոր տեխնոլոգիաների վրա հիմնված գործընթացները, հրատապ է, այն գիտակցումը, որ Հայաստանի պատշաճ միջազգային ինտեգրումը անհրաժեշտաբար պահանջում է ինովացիոն գործունեությանն առնչվող լուրջ վերափոխումներ / В диссертационной работе рассмотрены теоретические подходы и приведены практические рекомендации no проблемам в области совместных предприятии и их инновационных процессов
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ պետական կառավարման ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Լ. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Բ. Հ. Եղիազարյան, Ա. Ա. Սարգսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ կառավարությանն առընթեր պետական գույքի կառավարման վարչության Կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics