Развитие и применение алгоритмов статистического анализа эпидемиологических данных / Համաճարակաբանական տվյալների վիճակագրական վերլուծության ալգորիթմների զարգացումը և կիրառում / Development and application of algorithms for epidemiological data statistical analysisը - Գրիգորյան, Հովիկ Վալերիի / Grigoryan Hovik (ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտ, 1999)
В последние годы создаются все предпосылки для процесса, в результате которого обработка и анализ медицинской информации выйдут на качественно новый уровень / Ատենախոսությունը նվիրված է նկարագրական և կլինիկական համաճարակաբանության մեջ վիճակագրական մեթոդների լուծումներին և բժշկական տվյալների մշակման ու վերլուծության համար ալգորիթմների և ժամանակակից կոմպյուտերային տեխնոլոգիաների կիրառություններին
Ե.13.05 «Հաշվողական տեխնիկայի և մաթեմատիկական մեթոդների կիրառությունը գիտական հետազոտություններում» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1999 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ե. Ա. Հարությունյան, Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ի. Դ. Զասլավսկի, Դ. Գ. Ասատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԱՆ սրտաբանության ինստիտուտի բժշկական կիբեռնետիկայի լաբորատորիա ; Սեղմագիր՝ 15 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems