Մաքսային հսկողության իրավական հիմքերը Հայաստանի Հանրապետությունում / Legal grounds of customs control in the Republic of Armenia - Խաչիկյան, Տիգրան Աշոտի / Khachikyan Tigran (Երևանի պետական համալսարան, 2017)
Հետազոտության նպատակը մաքսային հսկողության կառուցակարգերի կենսագործման տեսական և գործնական հիմնախնդիրների համալիր ուսումնասիրությունն և դրանց հետագա կատարելագործմանն ուղղված համապատասխան առաջարկներ ներկայացնելն է / Диссертация касается правовых основ осуществления таможенного контроля в Республике Армения и вопросов их дальнейшего совершенствования / Dissertation concerns issues on legal grounds of customs control and their further accomplishment in the Republic of Armenia
ԺԲ.00․02 «Հանրային իրավունք – սահմանադրական, վարչական, ֆինանսական, մունիցիպալ, բնապահպանական, եվրոպական իրավունք, պետական կառավարում» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Է. Շաթիրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Հովհաննիսյան, Գ. Մուղնեցյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 173 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law