Երևան քաղաքի հասարակական տրանսպորտային համակարգի արդյունավետության բարձրացումը տնտեսամաթեմատիկական մեթոդների կիրառմամբ - Խլոպուզյան, Արմեն Համլետի / Khlopuzyan Armen (ՀՀ ԿԱՊԳԿՎ կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտ, 2006)
Քաղաքային ուղևորատար տրանսպորտը բացառիկ դեր է խաղում յուրաքանչյուր խոշոր քաղաքի բնականոն և անխափան կենսագործունեության ապահովման համար / Диссертация посвящена выявлению ключевых проблем повышения эффективности общественной пассажирской транспортной системы и маршрутной сети города Еревана и анализированию путей их решения, с применением экономико- математических методов
Ը.00.08 «Տնտեսագիտամաթեմատիկական մեթոդներ և մոդելավորում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Է ՀՀ ԿԱՊԳԿՎ կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ա. Դավոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Լ. Ղանթարջյան, Հ. Մ. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics