Աշխատուժի միգրացիան միջազգային տնտեսական հարաբերությունների համակարգում (ՀՀ օրինակով) / Labor migration in the system of international economic relations (onthe ехамрlе of the RA) - Ղալումյան, Վահան Դավիթի / Galumyan Vahan (Հայ-ռուսական համալսարան, 2017)
XXI դարի սկզբին գլոբալացման գործընթացների ազդեցության ներքո տեղի ունեցան համաշխարհային տնտեսության զարգացման բնույթի և իրավիճակի արմատական փոփոխություններ / Диссертационная работа посвящена рассмотрению причин и последствий, a также выявлению способов регулирования миграционных процессов в Республике Армения (РА) в контексте глобализации мировой экономики / The thesis is devoted to the consideration of causes and consequences, as well as the identification of ways to regulate the migration processes of the Republic of A rmenia (RA) in the context of the globalization of the world economy
Ը.00.06 «Միջազգային տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Դ. Ռ. Գալոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Դ. Ն. Հախվերդյան, Լ. Ա. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Ատենախոսություն՝ 134 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics