Հաշվետվություն 2012 թվականին կատարած աշխատանքների - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2013)
Հայաստանի ազգային գրադարանի 2012 թ. կատարած աշխատանքների հիմնական ցուցանիշները
Կազմ.՝Հ. Ղազարյան.-Երևան: «Գիրք» հրատ., 2013.-49 էջ: աղս. 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն