Նոր գրքեր: Հայաստան: (Ինֆորմացիոն ցանկ) = Новые книги: Арменика: (Информационный указатель) - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիոն- մատենագիտական բաժին, 1974)
Նոր գրքերի ցանկ՝ Հայաստանի և հայ ժողովրդի պատմության, բնության, աշխարհազրության, հասարակական-քաղաքական կյանքի, հայ լեզվաբանության, գրականագիտության, արվեստի, ժող.տնտեսություն, բժշկության և կենսաբանության վերաբերյալ
Թողարկման պատ.՝ Մ. Բանայան.- Երևան, 1974. - թ.9. -8 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն