Հիփոթեքային վարկի շուկայի զարգացման հիմնախնդիրները (ՀՀ և ԼՂՀ նյութերով) / Problems of mortgage loan market development (according to the materials of Armenia and Artsakh) - Ալեքսանյան, Արևիկ Արվիդի / Aleksanyan Arevik (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2019)
Յուրաքանչյուր պետության սոցիալական պաշտպանության համակարգն ապահովում է հասարակության և նրա առանձին անդամների բարեկեցությունը / Программа социальной защиты каждого государства обеспечивает благосостояние общества и каждого его члена / The program of social protection of each state ensures the welfare of society and each of its members
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2019 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Վ Մաթևոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Հակոբյան, Հ. Խ. Մանասելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics