Նոր գրքեր օտար լեզուներով : Ինֆորմացիոն ցանկ - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի արտասահմանյան գրականության բաժին, 1983)
Օտար լեզուներով նոր գրականության ցանկ
Երևան, 1983. -թ.2.-փետրվար.-16 էջ., 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն