Վարկային կազմակերպությունների ռազմավարական կառավարման առանձնահատկությունները (ՀՀ նյութերով) / Peculiarities of the strategic management of credit institutions (Based on RA) - Սաֆարյան, Միքայել Նաիրիի / Safaryan Mikayel (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2013)
Հայաստանի Հանրապետությունում վարկային կազմակերպությունների ձևավորումը և զարգացումը սկսվել 29.05.2002թ. Ազգային ժողովի կողմից ընդունված «Վարկային կազմակերպությունների մասին» ՀՀ օրենքով / Развитие кредитпо-финансовых отношений и РА привсло к созланию поной слешицы на финапсовом рынке, какойявляютсякрслитныс организащии / The development of credit and financial relations in RA has led to the creation of the new unit in the financial markets - the credit institutions
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար ՝ Ա. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ է. Մ. Սանդոյան, Կ. Հ. Առաքելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics