Նոր գրականություն կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ: Մատենագիտական ցանկ= Новая литература по культуре искусству. Библиографический указатель - (:unkn) unknown (Ալ.Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1974)
Նոր գրականության մատենագիտական ցանկ՝ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ
Կազմ.՝ Մ. Վարդանյան Ա. Օգանեզովա.- Երևան, 1974.- թ.7.-55 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն