Հայաստանի գրադարանները 2016 թվականին: Աշխատանքների վիճակագրական վերլուծություն - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2017)
Հայաստանի Հանրապետությունում 2016 թ. գործող հանրային բնույթի գրադարանների վիճակագրական հաշվետվությունների վերլուծությունը
Կազմ.՝ Ա. Բաղդասարյան, Լ. Մուրադյան. - Երևան: «Գիրք» հրատ., 2017.-105 էջ: աղս ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն