Վահան Տերյանի անտիպ և անհայտ էջերը (նամակներ, հոդվածներ, գրախոսություններ) / The unpublished and unknown pages (letters, articles and reviews) of Vahan Teryan - Էմին-Տերյան Գևորգ Գրիգորի / Emin-Teryan Gevorg (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Աբեղյանի անվան գրականության ինստիտուտ, 2015)
Ուսումնասիրության նյութը Վահան Տերյանի անտիպ և անհայտ նամակներն են, հոդվածները և գրախոսությունները / Материал исследования неопубликованные и неизвестные письма, статьи и рецензии Ваана Теряна / Subject -unpublished and unknown letters reviews and articles
Ժ.01.01 «Հայ դասական գրականություն» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Աբեղյանի անվան գրականության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ն. Սարինյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ա. Կիրակոսյան, Ա. Հ. Նիկողոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 41 էջ։
Keywords: Գրականագիտություն / Literary studies